Over Ons

De nieuwe mobile app voor jongeren.

Mijn OSO Huis App

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Joan, Hicham, Aiman, Mariam en Jennifer, studenten van Hogeschool van Amsterdam  richting Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 2018-2019.

Wij zijn in opdracht van HvA gaan onderzoeken wat zelfstandig wonende jongeren tussen de 17-23 jaar echt misten in hun leven. We hebben na veelvuldig onderzoek met ervaringsdeskundigen ons  inhoudelijk verdiept in deze casus. Wij kwamen gezamenlijk tot het idee om een app voor de jongeren te ontwikkelen.

 

Wat is Mijn OSO Huis app?

Mijn OSO Huis app is de nieuwste mobile app waar jongeren vanaf 18 jaar via een snellere manier terecht kunnen met al hun vragen over zelfstandig wonen.

 

Mijn OSO huis app staat voor:

 

Open, Samen en Overzichtelijk = Mijn OSO Huis app.

Open (Openbaar) biedt iedere jongere toegang tot huisvestingsinformatie.

Samen biedt de mogelijkheid voor jongeren om op het OSO Huis app-forum elkaar specifieke vragen te stellen of bij elkaar te komen, om bijvoorbeeld samen te klussen in huis. Dan is er ook de mogelijkheid steun bij elkaar te vinden buiten de kantoortijden van instanties. Je wordt dan altijd door iemand gehoord.

 

Overzichtelijk, OSO Huis app biedt de jongeren de mogelijkheid om via een simpele app alles te weten te komen over wat erbij zelfstandig wonen komt kijken.

 

‘’Mijn OSO Huis app, een duidelijk overzicht in een spinnenweb aan regels, waar jij als zelfstandig wonende jongere mee te maken krijgt.’’

 

 

‘’  Duidelijkheid geeft Overzicht. ‘’

 

Contact:

HvA MWD Joan, Hicham en Aiman.

E-mail: Mijnosohuisapp@gmail.com

Facebook: Mijn Oso Huis App

Instagram: Mijn Oso Huis App